O nama


Warning: is_file(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (4096): <div id="pl-315" class="panel-layout" ><div id="pg-315-0" class="panel-grid panel-has-style" ><div class="panel-row-style panel-row-style-for-315-0" ><div id="pgc-315-0-0" class="panel-grid-cell" ><div id="panel-315-0-0-0" class="so-panel widget widget_metaslider_widget panel-first-child panel-last-child" data-index="0" ><div id="metaslider-id-1322" style="width: 100%;" class="ml-slider-3-16-4 metaslider metaslider-flex metaslider-1322 ml-slider nav-hidden"> <div id="metaslider_container_1322"> <div id="metaslider_1322" class="flexslider"> <ul aria-live="polite" class="slides"> <li style="display: block; width: 100%;" class="sli in /www/wwwroot/ususkajme.com/wp-content/plugins/srbtranslatin/vendor/simplehtmldom/simplehtmldom/HtmlDocument.php on line 131

Postoji toliko različitih načina da vašim mališanima pokažete ljubav. UšuškajMe proizvodi su jedan od njih. Napravljeni su od 100% pripodnih materijala, neverovatnih karakteristika. Upijaju vlagu, regulišu toplotu i nežni su kao i koža vaših mališana. Savršeni za bezgranična maženja i uspavanke.

 • 100% bambus + 100% pamuk: dobro i za vaše mališane i za planetu
 • super osobine: apsorbuju vlagu, regulišu toplotu, mekani i nežni na dodir
 • wow faktor: moderan i drugačiji dizajn za novi modni detalj
 • višenamenski: ugodni za upotrebu kod kuće i u velikom svetu
 • Oeko-Tex Standard100: dobri i bezbedni za zdravlje i za okruženje
 • U procesu proizvodnje naših proizvoda nema zloupotrebe dece, ali ni odraslih. Želimo svet u kome su deca slobodna da budu deca i u kome se poštuje fer trgovina.

Ne nudimo vam samo proizvode izuzetnog kvaliteta već i naš san o lepom, radosnom, bezbrižnom detinjstvu i boljem svetu koji želimo da ostavimo za svoju decu. Koristimo prirodne, održive, razgradive materijale i ambalažu od recikliranih materijala .
Želimo da vam olakšamo bar neke roditeljske brige i nedoumice. Ali želimo i da unesemo radost i lepotu u detinjstvo i odrastanje. Svi znaju koliko su važne prve godine života, pa neka vaši mališani budu okruženi ljubavlju, nežnošću i mekanim, udobnim , lepim i prirodnim materijalima.
Vodili smo računa i o bojama. Imaju OEKO-TEX sertifikat, neškodljive su i bezbedne za vaše dete. Ali jasne, dovoljno jarke i zanimljive da bi bile i podsticajne za vaše mališane.
Taj osećaj kada svoju decu ušuškamo u omiljeno ćebe i privijemo u zagrljaj je neopisiv. Mi želimo da vam pomognemo da stvorite tu magiju. Ušuškano, sigurno, toplo i nežno okruženje za vaše mališane.

UšuškajMe kolekcija se sastoji od četiri proizvoda:

 • Jastučić za iznošenje bebe koji se pretvara u udobni prekrivač ili podlogu za igru
 • Prekrivač za starije mališane dostupan u dve veličine
 • Podloga za kolica i jastuk za bebe. Napravljeni od bambusa i punjeni čistim pamukom, ekstremno su nežni za kožu.

Svaki od njih je dostupan u četiri dezena:

 • Lija i drugari
 • Čarobni svet vila
 • Vesele životinje iz džungle
 • Svevremenski automobili.
Ponudu smo dopunili i modnim detaljima, leptir mašne za dečake i tate i rajfovi za devojčice i mame.

POSETITE SHOP....

 

Imamo još mnoštvo ideja koje će uskoro zaživeti. Bićemo deo odrastanja mnogih generacija.